×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jack Poels (Rowwen Hèze) kampt met stemproblemen

Jack Poels (Rowwen Hèze) kampt met stemproblemen
4.11.2018 -

Jack Poels heeft stemproblemen. Voor de zanger van Rowwen Hèze komt dat nogal slecht uit, want zijn band speelt dit weekend de traditionele slotconcerten in America. De band treedt wel op, maar zal niet de hele set spelen, valt te lezen op Facebook.


'Na gisteravond nog de laatste zinnen er uit te hebben geperst, komt er vandaag amper geluid meer uit deze man', staat te lezen op de pagina van de band. Jack laat zijn fans weten dat hij niet alle nummers voluit zal kunnen zingen. 'Maar ik ga het wel proberen.'

Rowwen Hèze hoopt dat de fans toch naar Zondag in ‘t Zuiden komen. 'Er staan nog heel veel geweldige artiesten te popelen om op te treden', laat de band weten. Wie ondanks dat toch het geld voor een gekocht kaartje terug wil, krijgt dat, belooft de Limburgse band.