×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jack Osbourne wordt weer vader

Jack Osbourne wordt weer vader
22.02.2015 -

Jack Osbourne en zijn vrouw Lisa verwachten binnenkort hun tweede kind. Dat heeft hij zaterdag op Instagram laten weten.


"Verrassing!!!!! #ronde2 #babyopkomst", schreef de 29-jarige zoon van rocker Ozzy Osbourne op zijn Instagramaccount. Ernaast een foto van zijn vrouw met een licht bollend buikje en hun dochtertje Pearl.

Ook zijn vrouw Lisa laat de wereld het heuglijke nieuws weten. "Ik ben zwanger", schrijft ze op haar weblog. Hun 2-jarige dochtertje is erg blij dat ze een grote zus wordt. "Ze leest iedere avond uit haar boek 'Ik ben een grote zus' en vertelt me dan over haar plannen om de baby te baden, voeden en vast te houden."

Lisa is al over de helft van haar zwangerschap, schrijft ze. "We zijn erg enthousiast om meer ouders te worden!"

Jack trouwde in 2012 met zijn Lisa. In datzelfde jaar verwelkomden de twee hun eerste dochtertje Pearl. De komst van een tweede kind is waarschijnlijk extra speciaal voor de twee, in 2013 had Lisa nog een miskraam.