Jaap Kwakman gelooft in wonderen

Niet alleen gelooft Jaap Kwakman van de 3JS  in hun succes op het Eurovisie Songfestival, ook zijn gister geboren dochtertje is een wondertje van de eerste plank. Een treffendere naam dan Fee hadden de kersverse ouders dan ook niet kunnen bedenken.

De trotse vader twitterde gisteren: ’*Babynieuws* Om half 6 heeft mijn prachtige vriendin een wolk van een dochter op de wereld gezet. Ze heet Fee en weegt 7 pond. Met moeder en dochter gaat het goed. De vader kijkt nog wat beduusd maar is bijzonder trots op z’n 2 meiden. Wauw!’

Jaap en Jenny konden direct op de nodige twitterfelicitaties rekenen. Zo reageert Jan Smit, die nog geniet van zijn laatste verplichte vrije dagen nadat een poliep op zijn stembanden werd verwijderd, op het vrolijke nieuws: ’Lieve Jaap en Jenny! Met de geboorte van jullie kleine FEE zijn de “Volly Dots” compleet! Liefs, Jan, Liza, Fem en Emma’ Een berichtje van Nick en Simon blijft echter uit. Gelukkig hebben de jongens een goede reden: ’Met zoiets groots moet je bellen..’ twittert Simon.