×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ivo van Breukelen gaat Top 40 presenteren

15.06.2018 -

Ivo van Breukelen volgt Jeroen Nieuwenhuize op als presentator van de Top 40 op Radio 538. Van Breukelen was de afgelopen twee jaar al de vaste invaller.


'De Top 40 is een legendarisch radioprogramma en ik voel mij vereerd dat ik de presentatie over mag nemen van Jeroen Nieuwenhuize. Ik word toegevoegd aan een rijtje fantastische radiomakers als Joost den Draaijer, Ferry Maat, Lex Harding, Erik de Zwart en Wessel van Diepen', zegt Ivo van Breukelen (28). Hij stapte in 2014 over van SLAM!FM naar Radio 538. Naast de Top 40 presenteert hij van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 tot 12.00 uur zijn eigen programma.

Nieuwenhuize verlaat de zender na twintig jaar en presenteerde de hitlijst sinds 2006. Hij presenteert nog één week de Top 40. De dj begint maandag 2 juli aan zijn nieuwe middagprogramma op Radio 10.