×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ivo Niehe op bezoek bij prins Albert

23.09.2014 -

Ivo Niehe is voor zijn TV Show op bezoek geweest bij prins Albert van Monaco. In het paleis spreekt de prins onder meer over zijn in 1982 verongelukte moeder, prinses Grace, en de tentoonstelling over haar leven in paleis Het Loo in Apeldoorn. Dit maakte de fusieomroep AVROTROS dinsdag bekend.


Prins Albert (56) is lid van het IOC en heeft vijf keer met een bobsleeteam meegedaan aan de Olympische Spelen, waarover hij in de uitzending praat. Verder vertelt de prins over het 'nieuwe Monaco' en de niet aflatende verhalen die over zijn privéleven de ronde doen.

In het vorstendom Monaco is huisvesting een groot probleem. Monaco beslaat maar 2 vierkante kilometer. Wolkenkrabbers vullen de schaarse ruimte. Op de 47e etage van een wolkenkrabber nadert de bouw van het duurste appartement ter wereld zijn voltooiing. Niehe laat zich rondleiden door de woning die 350 miljoen euro moet opbrengen.

De TV Show met prins Albert is zondagavond te zien op NPO1, vanaf 21.20 uur.