×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ivanka Trump showt zoontje Theo

25.04.2016 -

Bijna een maand na de geboorte van haar zoontje Theo heeft Ivanka Trump de eerste familiefoto sinds de gezinsuitbreiding gedeeld. Theodore James staat met zijn moeder centraal op het voltallige gezinsportret.


"De eerste foto van ons vijven. Bedankt voor alle felicitaties en gelukswensen'', schrijft Ivanka, de dochter van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, bij de foto die ze maandag plaatste op Instagram. Ivanka en kleine Theo worden omringd door haar echtgenoot en vader Jared Kushner en dochtertje Arabelle Rose (4). Zoontje Joseph Frederick (2) zit bij zijn vader op schoot.

Volgens People is de foto gemaakt in New York, na de besnijdenis van het joodse jongetje, dat gewoonlijk acht dagen na de geboorte plaatsvindt. De zakenvrouw bekeerde zich tot het jodendom voordat ze in 2009 met Kushner trouwde.