Isa verkoopt 130.000 boeken

Isa Hoes heeft al 130.000 exemplaren van haar boek Toen ik je zag verkocht. De actrice werd met een surprise-feestje verrast om dit te vieren. Zoonlief Merlijn (15) vertelt aan RTL Boulevard dat hij heel erg trots is op zijn moeder. "Ik vind het heel mooi dat ze het heeft opgeschreven."

"Dat ze het heeft aangedurfd om het met andere mensen te delen", vervolgt hij. Zelf heeft hij het boek nog niet gelezen. "Bijna alles wat erin staat, weet ik wel. En als ik het later nog wil dan kan het altijd nog."

Isa vertelt dat Antonie vast trots op haar zal zijn dat het boek het zo goed doet. "Ik schreef vroeger heel veel in mijn dagboeken. Dan liet ik wel eens een stukje lezen aan Antonie. Hij zei dan dat het leuk geschreven was en dat ik daar wat mee moest doen", zegt Isa lachend.

De brunette vertelt ook dat ze veel reacties krijgt van mensen die het boek hebben gelezen. "Het meest raakt me de verhalen van mensen. Bijvoorbeeld dat hun relatie veranderd is door het lezen van het boek en dat ze weten dat er licht aan het einde van de tunnel is."