×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Isa Hoes en zoon Merlijn herdenken Antonie op zijn verjaardag

25.08.2016 -

Isa Hoes en zoon Merlijn Kamerling staan vandaag stil bij de verjaardag van Antonie. Die zou 50 zijn geworden als hij nog had geleefd.


Op Instagram deelt de zoon van Antonie en Isa Hoes een foto van zijn vader. 'Gefeliciteerd papa, 50 jaar', schrijft hij bij het kiekje. Isa deelt ook een plaatje van haar overleden man met daarbij alleen zijn geboortedatum en een hartje. 

Merlijn is inmiddels 17 jaar oud. Hij was 12 toen zijn vader op 44-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, twee weken voor de verjaardag van Merlijn. Zijn jongere zusje Vlinder was toen 5. 

Vandaag is het de verjaardag van Antonie Kamerling. De acteur heeft veel bekende rollen gespeeld, zowel in Nederlandse als buitenlandse producties. Zijn doorbraak kwam toen hij de rol van Peter Kelder vertolkte in Goeden Tijden, Slechte Tijden. Op de set van de soap ontmoette hij Isa Hoes, met wie hij in 1997 trouwde. 

Antonie leed aan een bipolaire stoornis. Op 6 oktober maakte hij een einde aan zijn leven. 

 

Gefeliciteerd papa, 50 jaar

Een foto die is geplaatst door Merlijn Kamerling (@merlijnnk) op

25 augustus 1966

Een foto die is geplaatst door Isa Hoes (@isahoes) op