×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Is Tim Douwsma verliefd?

Is Tim Douwsma verliefd?
23.05.2018 -

Het zou zomaar kunnen dat Tim Douwsma een nieuwe vlam heeft. De oplettende kijker heeft de Amerikaanse musicalactrice Ana Villafañe gespot in zijn Instagram verhaal.


Tim Douwsma is momenteel op vakantie in Los Angeles en deelt op Instagram natuurlijk veel vakantiefoto's. En op die foto's zien we de musicalactrice voorbijkomen met de veelzeggende tekst 'mooie dame'.
(Instagram Tim Douwsma)

De Amerikaanse actrice is vooral bekend door haar rol in de Broadway-versie van On Your Feet! Hierin vertolkte ze de rol van Gloria Estefan die in Nederland door Vajèn van den Bosch werd vertolkt.

Deze veelzeggende foto zegt natuurlijk al het een en ander. En om het vermoeden nog meer compleet te maken, was Ana toevallig kort daarvoor in Nederland. Op Koningsdag deelde ze een foto op Instagram waarop ze te zien is met een oranje jasje. Toeval?

 

Out of the office. Today I was told to wear orange and dance in the streets, so.. #kingsday #amsterdam

Een bericht gedeeld door Ana Villafañe (@anavillafaneofficial) op