×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Is Memphis Depay verloofd?

8.01.2017 -

Het lijkt erop dat de stiefdochter van presentator en comedian Steve Harvey zich heeft verloofd met Memphis Depay. Lori Harvey plaatste op haar Instagram een foto van zichzelf en Memphis, terwijl ze hand in hand over straat lopen. Onder de foto staat een afbeelding van een ring.


Hoewel er niet letterlijk staat wat er aan de hand is, feliciteren veel fans het koppel met hun verloving. Op het account van de donkere schone is de foto al ruim 18.000 keer geliked en verschijnen berichten als 'Welkom bij de Manchester United familie' en 'Het koppel van 2017'.

Lori en Memphis zijn sinds begin vorig jaar samen. Lori kwam voor het eerst in beeld tijdens het afscheid van de voetballer bij zijn oude club PSV. Ze verscheen toen nog als onbekende vrouw aan zijn zijde.

Een foto die is geplaatst door Lori Harvey (@lori_harvey_) op