Is Linda de Mol een hartenbreekster?

Sander Vahle wordt erop aangekeken dat hij de relatie tussen hem en Linda de Mol kapot heeft gemaakt. Sander ging immers vreemd met de buurvrouw. Volgens de laatste geruchten echter had de blonde presentatrice daarvoor al een relatie met Jeroen Rietbergen, toetsenist bij Marco Borsato.

Jeroen had ruim vier jaar een relatie met Lieke van Lexmond. Was hetmevrouw de Mol die het liefdesgeluk van de GTST-ster verpestte? Detoetsenist en Linda kennen elkaar al een jaar, dus het zou goed kunnendat Linda de breuk tussen Jeroen en Lieke veroorzaakte.

Volgens Fajah Lourens, hartsvriendin van Lieke, is dat zeker het geval.“Iedereen heeft het maar over het nieuwe geluk van Linda, maar ze gaanallemaal wel mooi voorbij aan het verdriet van Lieke, terwijl Lindagewoon met de ex van Lieke is. Zij is verlaten, terwijl ze net eennieuw huis gekocht hadden”, vertelt Fajah. “Er wordt zelfs gesuggereerddat Lieke is vreemdgegaan, daar maak ik me razend over.”

Behalve Linda de Mol zou Wendy van Dijk ook een hartenbreekster zijn.Het hele artikel kan je lezen in de Weekend van deze week.