×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Is Angelina Jolie weer verliefd?

17.01.2018 -

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Angelina Jolie zou een nieuwe liefde hebben. Een man met dezelfde passies én gevoelens als de actrice.


Na haar scheiding met Brad Pitt begon Angelina Jolie zich als VN-gezant volledig te richten op haar liefdadigheidswerk, waarin ze wereldwijd werkt met kinderen in crisisgebieden. Tijdens de opnames van de Netflix-film First They Killed My Father, genomineerd voor een Golden Globe Award, kwam Angelina in aanraking met de 38-jarige PraCh Ly. De Cambodjaanse filmmaker en rapper is net als de actrice werkzaam als mensenrechtenactivist.

Sinds de twee door hun gezamenlijke vriend Loung Ung aan elkaar werden voorgesteld, zouden ze volgens bronnen steeds dichter naar elkaar toe zijn gegroeid. PraCh Lyr is onlangs zelfs met Angelina en haar kinderen op rondreis geweest door Cambodja, om hen te vertellen over de geschiedenis van zijn thuisland.

PraCh Lyr, die werd geboren in een concentratiekamp onder het wrede regime van Pol Pot, vertrok als kind met zijn ouders naar de Verenigde Staten. Hij heeft daarom een hechte band met Angelina’s kinderen, en met de 16-jarige Maddox, die net als PraCh Lyr in Cambodja is geboren, in het bijzonder.