×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ironische naam voor dochter Khloé Kardashian

17.04.2018 -

De bijzondere naam van de dochter van Khloé Kardashian komt uit de familie. Khloé's moeder Kris heeft laten weten dat kleine True is vernoemd naar haar overgrootvader én betovergrootvader.


'Ik ben zo blij mijn lieve kleindochter True te verwelkomen', schreef Kris op Instagram. 'Leuk weetje: mijn opa aan mijn vaders kant heette True Otis Houghton. Mijn vaders naam was Robert True Houghton. Dus ik ben er in de wolken van dat Khloé haar dochter True heeft genoemd'.

Op social media werd minder enthousiast gereageerd op de naam van Khloé's dochter. Veel mensen noemden het ironisch dat de realityster haar kind een naam had gegeven die verwijst naar waarheid en trouw, terwijl de vader van de baby, Tristan Thompson, net verwikkeld is in een overspelschandaal. Enkele dagen voor de geboorte van True kwamen verschillende beelden naar buiten van Tristan met andere vrouwen in clubs en hotels.