Irene slaat Carlo per ongeluk knock-out

Irene Moors heeft onlangs Carlo Boszhard knock-out geslagen. Tijdens de opname van een act voor Life & Cooking sloeg Irene per ongeluk hard met een gitaar op het hoofd van haar medepresentator. Het incident is hieronder in het filmpje te bekijken!

De presentatrice moest in een act voor De Wereld Slaat Door haar tegenspeler een mep uitdelen met een gitaar. Vermomd als songfestivalwinnares Nicole, van het liedje Ein bisschen Liebe, ein bisschen Frieden, bezorgde ze Carlo een letterlijke black-out.

Hoewel de binnenkant van de gitaar was geprepareerd met piepschuim, sloeg Irene met de harde buitenkant van het instrument. “Alles werd me zwart voor de ogen en ik viel gewoon uit beeld”, vertelt Carlo. “Toen ik bijkwam zag ik een snikkende Irene.”

Ondanks een bonkend hoofd maakte de presentator de opnamen van de show gewoon af. “Ik ben ook echt niet kwaad op Irene. Ze stuurde me een ontzettend lief sms’je: ‘We lijken wel een echtpaar, we hebben nu alles samen meegemaakt. Ik heb je zelfs geslagen.'”