Irene Moors mist overleden vader

Twee maanden geleden overleed de vader van Irene Moors. In de nieuwe Weekend praat ze daar deze week voor het eerst uitgebreid over.

Irene’s vader Bert was haar allergrootste fan. Half februari overleed hij op 77-jarige leeftijd. In die moeilijke tijd werd ze op een geweldige manier opgevangen door Carlo Boszhard.

Irene verloor haar vader op een woensdagnacht, maar de zondag daarop zat ze alweer in de studio met Life 4 You. ’Dat heb ik gewoon gedaan, maar toen hebben we wel rekening gehouden met de situatie. Vooraf heb ik goed met Carlo gepraat over hoe ik me voelde en of het wel zou lukken. Daarom hou ik nu nog meer van Carlo. Hij heeft me heel fijn opgevangen. De eerste uitzending na het overlijden van mijn vader was af en toe best pittig, maar het is goed gegaan. Nu zijn we alweer twee maanden verder en alles slijt met de tijd.

Bert was Irene’s grootste fan, hij miste geen aflevering van haar programma’s. ’Ik vond het fijn dat ik door de opnames van Typisch Carlo En Irene weer eens lekker kon lachen’, vertelt Irene. ’Het is eigenlijk voor het eerst dat ik de humor weer helemaal toe kon laten, dat ik echt weer de lach voelde. In die zin was het eigenlijk wel goede therapie. Met humor kan je een heleboel pijn verzachten.’

Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend.