Irene Moors geraakt door Hairspray

Irene Moors legt maandag 23 september op RTL 8 uit waarom de film Hairspray haar zo raakt. Daarna wordt de film uitgezonden, in het kader van Dress Red Day van de Hartstichting.

 

In de week van 23 tot en met 27 september zendt RTL 8 films uit die gekozen zijn uit het hart van een vrouwelijke BN'er. Naast Irene Moors, komen ook Anouk Smulders (met de film About A Boy), Annemarie van Gaal (Chocolat), Dyanne Beekman (The Constant Gardener) en Ellen ten Damme (Turks Fruit) aan bod.

Na afloop van de films wordt een persoonlijk portret vertoond van een onbekende vrouw die te maken heeft met hart- en vaatziekten.

Life4You

RTL 8 kleurt rood in aanloop naar de Dress Red Day. Op deze dag roept de Hartstichting iedereen op om iets roods te dragen om zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Irene Moors trapt op zondag 15 september een speciale actie af in Carlo & Irene: Life4You. Ze roept kijkers op een foto van zichzelf in rode kleding op te sturen. De winnares krijgt in de uitzending een jurkje en styling-advies van fashionondernemer Dyanne Beekman.