×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Irene Moors en Gerard Joling op een vliegtuig

6.04.2017 -

De gezichten van Gerard Joling en Irene Moors prijken een heel jaar op een vliegtuig van Corendon. De twee zijn ambassadeurs van de Vriendenloterij. En die heeft een samenwerking met de luchtvaartmaatschappij, weet NH Nieuws.


Joling doopte de Boeing 737 met de gigantische foto's van de zanger en de presentatrice erop woensdag in een hangaar op Schiphol-Oost. Irene stond in een stewardess-pakje op de trap van het vliegtuig terwijl Gerard in een pilotenpak champagne over de neus van het toestel spoot.

'Ik denk dat wij met een klein cameraatje langs de snelweg gaan staan om toch een klein filmpje te maken, want het is echt heel grappig', aldus Joling.

 

Wij zijn HE-LE-MAAL in de wolken! Is het niet enig? #gerardjoling #IreneMoors

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op