Irene is nog niet klaar met Carlo

Na precies 600 uitzendingen komt er zondag een einde aan Life 4 You. Van al deze afleveringen miste Irene Moors er slechts twee.

Carlo Boszhard was van alle afleveringen drie keer afwezig. Irene benadrukte al dat zij absoluut niet klaar is met haar collega Carlo. "Ik heb alleen gezegd dat ik niet langer veertig weekenden achter elkaar wil werken en of het ook mogelijk is om doordeweeks een baan te krijgen."

Life 4 You wordt sinds september 2009 uitgezonden en is de opvolger van Life & Cooking, een zelfde soort kookprogramma dat Carlo en Irene presenteerde. Het programma draaide niet alleen om koken, zo kwamen er veel nationale en internationale gasten naar de studio. Carlo en Irene ontvingen grote namen als Bold and the beautiful-acteur Ron Moss, Enrique Iglesias en de mannen van Take That.

In Life 4 You zaten iedere week dezelfde terugkerende items, zoals de Doordraaishow, de Gadgets, de Gast van na zessen de Serenade aan het nieuws. Carlo en Irene verrasten hun publiek daarbij ook iedere week met een leuk cadeau.

In augustus maakten de twee bekend te gaan stoppen met hun programma. Carlo en Irene benadrukten onlangs dat dit zeker niet de laatste keer is dat ze samen op tv verschijnen, ze hebben beloofd weer met z'n tweeën op televisie terug te keren.