Irene heeft zich gek genoten met Carlo

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben zondagavond afscheid genomen van de kijkers van Live 4 You. Ze waren samen vijftien jaar en zeshonderd afleveringen lang een vertrouwde verschijning op de buis op zondagmiddag.

''Na vijftien jaar valt het doek. Dit was de allerlaatste zondag'', richtte Irene zich tot de kijkers. ''U keek graag en daar zijn we u dankbaar voor." Het tv-duo bedankte ook de mensen achter de schermen, de meesten zijn al sinds het begin aan het programma verbonden.

Carlo: ''Wij gaan hier nog even door met een groot feest. Voor u hebben we het gemaakt." Irene voegde daaraan toe: ''We hebben ons gek genoten." Geëmotioneerd concludeerde Irene de shows te zullen missen. Maar, zei ze mede namens Carlo: ''Ik verzeker u, we zien u weer. Wij samen, let maar op."

Het tv-duo ontving in de laatste aflevering de top vijftien van gasten die het vaakst zijn geweest. Op de derde plaats stond Gordon met 25 bezoekjes, maar Maik de Boer kwam nog vaker langs in de studio. Gerard Joling zat het vaakst aan tafel. Joling kreeg daarom de award The Final Goodbye overhandigd. ''Wat hebben we wat afgelachen'', zei Joling via een live-verbinding vanuit de ArenA, waar hij zondagavond het laatste concert met de Toppers geeft. ''Het heeft mijn carrière wel een duw in de rug gegeven. Wat zal ik de gezelligheid missen."

Humberto Tan pleitte in de laatste uitzending voor een standbeeld van Carlo & Irene.