×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Invaller Martsje Paulusma bedankt kijkers

3.08.2018 -

Martsje Paulusma heeft donderdag in de uitzending van Piets weerbericht de kijkers bedankt voor de vele beterschapswensen die haar vader sinds woensdag heeft gekregen. De dochter van de SBS6-weerman, die haar zieke vader momenteel vervangt, begon haar weerbericht met het persoonlijke bericht en ging daarna snel verder tot de orde van de dag.


Eerder donderdag liet Piet ook al een verklaring verspreiden waarin hij zegt dat de beterschapswensen hem goed doen. De weerman werd woensdag opgenomen in het ziekenhuis met gezondheidsklachten. Wat hem precies mankeert, is nog niet bekend. "Op dit moment moet ik de uitslagen van het onderzoek afwachten", zo stelde Piet, die ook meldde dat het nu redelijk goed met hem gaat.

Martsje blijft haar vader voorlopig vervangen.