×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Inval in woning ex Mel B

3.04.2017 -

De politie in Los Angeles heeft dit weekend het huis doorzocht van Stephen Belafonte, de producent waarmee Mel B momenteel in scheiding ligt. De inval werd uitgevoerd omdat er vermoedens waren dat Stephan illegaal in het bezit was van wapens.


Volgens TMZ wachtten agenten Stephen op voor zijn villa in de Hollywood Hills. Daar werd hij gefouilleerd en kreeg hij het huiszoekingsbevel in te zien. De site meldt dat de agenten met lege handen vertrokken. Een woordvoerster van het Amerikaanse Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives bevestigde de inval, maar deed verder geen uitspraken omdat de actie onderdeel is van een groter, nog wel lopend onderzoek.

Oud-Spice Girl Mel B vroeg twee weken geleden een scheiding aan van Stephen, met wie ze een vijfjarige dochter heeft. De zangeres zou de voogdij over het meisje willen delen met haar toekomstige ex. Hun gezin bestond verder uit drie dochters uit eerdere huwelijken en relaties. Melanie kreeg de 17-jarige Phoenix Chi met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar en Angel Iris (9) met Eddie Murphy. Stephen heeft nog een dochter van twaalf, Giselle.