×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Interview Charles en Camilla

6.03.2015 -

De Amerikaanse televisiezender CNN heeft prins Charles en zijn vrouw geïnterviewd. Het gesprek met de Britse royals wordt uitgezonden in de aanloop naar hun bezoek aan de Verenigde Staten.


De prins van Wales en de hertogin van Cornwall zijn van 17 tot en met 20 maart in Amerika. CNN International zendt het interview 'Spotlight: Charles and Camilla' op vrijdag 13 maart uit. CNN-correspondent Max Foster sprak Charles in Schotland onder meer over zijn liefdadigheidswerk en dat van zijn zoons en het beeld dat de Amerikanen van zijn echtgenote hebben.

"De manier waarop de Amerikanen naar de hertogin kijken, is veranderd sinds ze tien jaar geleden, kort na hun huwelijk, in het land waren", legt Foster uit. De hertogin was toen niet erg populair, vooral omdat de Amerikanen de hertogin verweten dat het huwelijk tussen Charles en de zeer geliefde Diana door haar schuld was stukgelopen. "Ik wil het publiek laten zien hoe zij echt is", aldus Foster.

Prins Charles laat zich in het interview lovend uit over zijn vrouw, aldus CNN. "Het is altijd fijn om iemand aan je zijde te hebben", zegt hij. "Ze is een grote steun voor me en bekijkt het leven gelukkig van de zonnige kant."