×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Intens verdriet voor Monique Westenberg

9.05.2018 -

Monique Westenberg geniet momenteel van een heerlijke vakantie met André en zoontje Jr. Maar daar krijgt de blondine een heel vervelend telefoontje te verwerken...


'Dunya, mijn wereld, mijn meisje, is vandaag ingeslapen', begint Monique het emotionele bericht. De blondine heeft zich al vaker uitgesproken over de intense liefde voor haar hondje: 'Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn maar vond het genoeg geweest. Gisteren werd ik opgebeld dat het de laatste dagen slechter met haar ging. Mijn wereld stortte in en we waren van plan morgenavond terug te vliegen. Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken'.

Helaas kreeg ze die kans niet meer: 'Vandaag werd ik wakker gebeld. Mjn vader, moeder en de oppas zaten met mijn meisje bij de dierenarts. Ze was op. Via FaceTime ben ik erbij geweest, heb ik nog tegen haar kunnen praten, heb ik haar kunnen bedanken voor de afgelopen 14.5 jaar steun. Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet, maar geloof ook dat Dunya er bewust voor heeft gekozen te wachten tot ik weg was'.

'Ik kan me nog een week voorbereiden op de lege thuiskomst en probeer te genieten met mijn gezin. Dat ze altijd naast me zou blijven lopen weet ik zeker', besluit een aangeslagen Monique.

Monique is momenteel met André en zoontje Jr. op vakantie in Mexico.

 

Dunya, mijn wereld, mijn meisje, is vandaag om 15:25 uur ingeslapen. Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn, maar vond het genoeg geweest. Gisteren werd ik opgebeld dat het de laatste daagjes slechter met haar ging. Mijn wereld stortte in en we waren van plan morgen avond terug te vliegen. Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken. Vandaag werd ik wakker gebeld. Mijn vader en moeder en de liefste oppas zaten met mijn meisje bij de dierenarts. Ze was op. Ik moest de beslissing nemen waar ik altijd zo tegenop keek, maar wilde het niet langer rekken voor mezelf. Via FaceTime ben ik erbij geweest, heb ik nog tegen haar kunnen praten, heb ik haar kunnen bedanken voor de afgelopen 14,5 jaar liefde en steun. Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet, maar geloof ook dat Dunya er bewust voor heeft gekozen te wachten tot ik weg was. Nu heeft zij rust en kan ik de aankomende dagen gebruiken om dingen te verwerken zonder dat ik nu thuis had gekomen in een leeg huis en een leeg bed. Ik kan me nog een week voorbereiden op die lege thuiskomst en probeer te genieten met mijn gezin. Ik had haar niet meer liefde kunnen geven dan dat ik haar gaf, ze had geen betere honden mama kunnen hebben en ik weet zeker dat ze zo oud is geworden door de onbeschrijflijke sterke band die zij en ik hadden! Dankjewel mijn wereld voor jouw liefde hier op aarde. Dat je altijd naast me zal blijven lopen dat weet ik zeker

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op