Instagram verwijdert foto Patrick Martens met blote mannenbillen bij L’Homo

Patrick Martens is over de rooie. Hij plaatste eerder vandaag een foto van hemzelf bij de lancering van de nieuwe L'Homo. Daarop was hij te zien samen met twee anderen bij een grote foto van mannenbillen. Instagram heeft deze foto nu verwijderd.

Dit laat Patrick weten op Instagram. Hij postte een screenshot van de melding die hij kreeg van de verwijdering. 'Ok! Ik krijg dit bericht omdat ik een foto heb geplaatst van de lancering van de nieuwe cover van L'Homo. Dit is een schande', schrijft hij bij de post. 

In een tweet naar Weekend laat Patrick nog eens weten dat hij het er echt niet mee eens is dat dit gebeurt. 'Ik sta er zelfs nog lelijk op! Dit is toch een schande?'

'Gigantische billen op een poster is 'moeilijk'? Als je mijn foto's niet kunt waarderen, ontvolg mij dan!' Zoals te lezen is in het screenshot is de post verwijderd omdat deze niet voldoet aan de richtlijnen van het sociale medium.

Ook de tweede keer is de foto verwijderd. De derde poging werd ook niet gewaardeerd. 'Het zijn billen mensen, die hebben we allemaal!'

 

Wederom gewist…. #blijfkussen @linda_magazine @instagram

Een foto die is geplaatst door Patrick Martens (@patrickmartens1) op

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen