×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Insluiper gepakt bij huis Rihanna

11.05.2018 -

De politie van Los Angeles heeft een man aangehouden bij de villa van Rihanna. Iemand die het huis van de zangeres betrad, zag de man vertrekken en alarmeerde de politie. Die sommeerde hem naar buiten te komen en rekende hem uiteindelijk met behulp van een taser in. Dit meldt TMZ.


Rihanna was op het moment van de aanhouding niet thuis. De man, wiens identiteit niet is vrijgegeven, wordt aangeklaagd wegens het betreden van privéterrein en inbraak. Hij zou namelijk ook de nacht in RiRi's huis hebben gebracht.

De zangeres is niet de enige ster die te kampen heeft met insluipers. Onder andere haar ex Drake, Kendall Jenner, Mariah Carey en Nicki Minaj werden slachtoffer van dergelijke praktijken.