Inkomsten Bram Moszkowicz gehalveerd

Bram Moszkowicz vertelt in Het Parool dat hij flink wat klanten verloren heeft door de diverse zaken die tegen hem lopen bij de Raad van Discipline van de Orde van Advocaten.

’Mijn inkomsten zijn meer dan gehalveerd. Potentiële klanten wachten af wat het hof doet, waar ze anders zonder meer voor mij zouden hebben gekozen’, aldus de strafpleiter. De positie van Bram is onzeker nu hij door de Orde van Advocaten geschrapt kan worden als advocaat. Het kantoor van Moszkowicz zal in dat geval voortgezet worden door zijn broers. De beslissing daarover valt op 21 februari.

Niet alleen de beslissing van de Raad was voor Bram een tegenslag, ook de manier waarop bericht werd over het einde van zijn relatie met journaliste Eva Jinek stuitte hem tegen de borst. ’Daarover zijn allerlei uiterst vileine suggesties gedaan. In een programma van Paul de Leeuw werd niet alleen ik, maar ook Eva tot voorwerp van hoon en spot gemaakt op een manier die me heeft doen stuiteren op de bank. Ik maak zware tijden door. Ik ben aangeslagen, maar niet verslagen’, vertelt Moszkowicz.