Inbreker Sandra Bullock aangeklaagd

Na de arrestatie van een 39-jarige indringer op het terrein van Hollywoodactrice Sandra Bullock is de dader aangeklaagd voor inbraak, stalking en het bezit van een machinegeweer. Dit heeft justitie in Los Angeles dinsdag bekendgemaakt.

De verdachte moet dinsdag voor de rechter verschijnen. Als hij schuldig wordt bevonden, hangt hem een gevangenisstraf van zeven jaar boven het hoofd. De indringer werd afgelopen weekeinde gearresteerd. Sandra was op het moment van de inbraak thuis. De 49-jarige Gravity-actrice had zaterdagavond een awardshow bijgewoond.

De 39-jarige verdachte was over een hek geklommen en drong in de nacht van zaterdag op zondag het huis van Bullock binnen. Zij was op dat moment thuis, haar 4-jarige zoontje was naar verluidt bij een oppas.

Volgens justitie had de verdachte op het moment van de arrestatie geen machinegeweer bij zich. De politie vond dit wapen later bij hem thuis. TMZ beweert op basis van bronnen bij justitie dat de man geen inbreker was, maar voor Sandra kwam. Hij wilde haar niets aandoen. Zijn doel was een ontmoeting.