Imca na het weekend naar huis

Als Imca Marina blijft herstellen van de drievoudige bypassoperatie die ze bijna twee weken terug onderging als ze momenteel doet, mag de zangeres waarschijnlijk na het weekend weer naar huis. "Imca is het ondanks de goede zorgen onderhand wel zat. Ze kan niet wachten om weer naar huis te gaan", zegt woordvoerder Rob Brouwer.

Imca kreeg een tijdelijke terugslag vlak na de operatie, maar is volgens Brouwer nu aan de beterende hand, vertelt hij in De Telegraaf. Volgens hem was Imca zo enthousiast om beter te worden, dat haar lichaam haar even terugfloot. "Logisch, want het is natuurlijk ook niet niks wat haar is overkomen. Maar het kostte Imca moeite om zich daarbij neer te leggen."

Maar de afgelopen dagen is de Viva España-zangeres zó vooruitgegaan, dat de artsen erg hoopgevend zijn over haar herstel. "Ze hebben tussen de regels door al aan ons, als reisorganisatie, gezegd dat we ons moeten oriënteren op vluchten die zondag en maandag naar Nederland gaan", weet Brouwer te vertellen.

De zangeres kreeg vorige week zaterdag een hartaanval. Haar aderen waren behoorlijk dichtgeslibd. Daarom onderging ze een meervoudige bypassoperatie. Imca besefte al snel hoeveel geluk ze heeft gehad. "Ze is door het oog van de naald gekropen", zei haar woordvoerder eerder al.