×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten

Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten
12.09.2019 -

Imanuelle Grives mag de inhoudelijke behandeling van haar rechtszaak in vrijheid afwachten, na betaling van een borgsom. Het Openbaar Ministerie in Antwerpen bevestigt berichtgeving daarover.


De advocaat van Grives had een verzoekschrift ingediend voor de vrijlating, waarop de rechtbank positief besliste. Op 19 september wordt de zaak van Grives en twee Amerikaanse medeverdachten voor het eerst voor de rechtbank behandeld. Dan wordt ook beslist wanneer de inhoudelijke behandeling plaatsvindt. Grives hoeft bij die eerste zitting niet aanwezig te zijn.

De actrice werd op 21 juli aangehouden. Volgens het OM had ze xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis. Grives heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol, maar daar heeft het OM geen boodschap aan. Ze wordt verdacht van drugshandel.