Ilse DeLange trekt zich niets aan van kritiek

Het Songfestivalliedje Calm After The Storm van Ilse DeLange en Waylon wordt niet door iedereen al te enthousiast ontvangen. Ilse DeLange maakt zich er niet druk om. "Ik trek me er geen zak van aan. Het boeit me niet", aldus de zangeres.

Erg verbaasd is ze niet over de reacties. "Op het moment dat je meedoet, weet je dat er kritiek komt. Dat is ieder jaar zo. Dat weet je van tevoren. Het raakt me totaal niet." Dat zei ze in Show Laat.

Ilse en Waylon zongen hun nummer woensdag voor het eerst in De Wereld Draait Door. "Daarmee hebben we ons kwetsbaar opgesteld." Zo liet Paul de Leeuw weten dat het koppel nog moet werken aan hun samenspel. Volgens De Leeuw wordt er nog te weinig naar elkaar gelachen en voelt de samenwerking nog niet helemaal perfect. Daar komt volgens Ilse echter verandering in. "De interactie tussen ons is straks anders."

Op 5 april zullen Ilse en Waylon hun liedje ten gehore brengen bij Eurovision in Concert in Melkweg in Amsterdam. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival is op 6 mei. DeLange heeft al nagedacht over wat ze zal dragen maar wil daar nu nog niks over zeggen.