×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Igone de Jongh en Thijs Römer zijn getrouwd!

Igone de Jongh en Thijs Römer zijn getrouwd!
1.11.2019 -

Gisteravond nam Igone de Jongh afscheid van Het Nationale Ballet, waar ze na afloop de Frans Banninck Cocq Penning uit handen van burgemeester Femke Halsema kreeg. Ook werd deze avond duidelijk dat zij en acteur Thijs Römer onlangs stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt!


De bruiloft van Igone en Thijs zou in het geheim hebben plaatsgevonden, zo verklaarde burgemeester Femke Halsema in haar speech tijdens het afscheid. Ook werd de danseres Igone Römer-de Jongh genoemd. Een woordvoerder van Thijs’ management heeft het nieuws vandaag aan Nouveau bevestigd.

De twee leerden elkaar kennen via Instagram nadat Igone hem een berichtje stuurde en in 2016 sloeg de vonk over. Zowel Thijs als Igone hebben kinderen uit eerdere relaties. Igone heeft een 9-jarig zoontje Hugo, en Thijs heeft samen met zijn ex Katja Schuurman dochtertje Sammie (9).

Lees ook:

Onderscheiding voor Igone de Jongh na allerlaatste voorstelling

Man van Katja reageert op uitspraken over hun seksleven