Igmar van SLAM! naar Qmusic

Igmar Felicia verhuist van SLAM! naar Qmusic. De radio-dj gaat bij zijn nieuwe werkgever 'iets ontzettend moois' maken, kondigt hij aan op Instagram.

'Een jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door deze zender om daar radio te komen maken, destijds wilde ik dat niet doen omdat ik het idee had dat ik nog niet klaar was bij SLAM!', schrijft de 27-jarige Igmar, die in 2014 de Marconi Award voor aanstormend talent won. Het moment voor een overstap is er volgens hem nu wel: 'Soms is het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen en een hele nieuwe weg'.

Wat Igmar bij Qmusic gaat doen, is nog niet bekend. Volgens de dj wordt dat binnenkort bekend.

Mogelijk krijgt Igmar een rol in de vernieuwde ochtendshow van Mattie Valk, die zijn programma na het vertrek van zijn voormalige vriend Wietze de Jager in wisselende samenstellingen presenteert. Het AD meldt op basis van insiders dat Igmar een van de vaste hosts wordt.

 

 

Lieve mensen, Na de afgelopen maand bestookt te zijn met vragen, mag ik er eindelijk iets over zeggen. IK GA IETS NIEUWS DOEN! En ja, dat betekent dat ik inderdaad wegga bij SLAM!. Ik stap over naar Qmusic om daar in de toekomst iets ontzettend moois te mogen gaan maken. Een jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door deze zender om daar radio te komen maken, destijds wilde ik dat niet doen omdat ik het idee had dat ik nog niet klaar was bij SLAM!. Want wat ben ik dankbaar voor de ongelooflijk mooie tijd die ik bij SLAM! heb gehad zeg. In 2013 mocht ik voor het eerst te horen zijn op de landelijke radio en na een halfjaar kreeg ik het vertrouwen om een eigen programma te mogen maken met Joep & Rens. Wat hebben we daar een hoop mooie dingen mogen doen. Een eigen kerstplaat met Kraantje Pappie, filmen op de set van een pornofilm, carnavalsuitzendingen, met W&W mee op tour door Europa en vooral elke dag radio maken voor jou als luisteraar. Ik wil je dan ook bedanken voor al die mooie uren radio die we met elkaar gemaakt hebben. Maar soms is het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen en een hele nieuwe weg. Binnenkort ga ik aan de slag bij Qmusic en uiteraard hoor je daar snel meer over. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe stap en kan niet wachten om weer ouderwets te mogen knallen. Liefde, Igmar

Een bericht gedeeld door Bij Igmar (@bijigmar) op