Igmar Felicia nieuwe sidekick Mattie Valk

Mattie Valk krijgt in zijn ochtendshow van Qmusic versterking van Igmar Felicia. Vorige maand werd bekend dat Igmar Felicia een overstap maakte naar Qmusic.

Hij zal hosts Mattie en Fien in de ochtend versterken. Aanstaande maandag is zijn eerste uitzending. Fien Vermeulen krijgt in het programma een grotere rol als nieuwshost.

'Wat is er mooier dan ochtendradio? Samen met de luisteraar wakker worden en ervoor zorgen dat ze knallend de dag beginnen, daar gaan we voor zorgen!,' zegt Igmar over zijn overstap.

In zijn eerste week wordt de radio-dj gelijk in het diepe gegooid. Het is namelijk ‘Igmar’s Black-out week’. Igmar zal de hele week geblinddoekt, met koptelefoon op en watjes in zijn neus gedropt worden in een heftige situatie. Als zijn blinddoek af gaat moet hij zich meteen zien te redden in gekke, enge of moeilijke omstandigheden. 'Geen idee wat Mattie en Fien voor me hebben bedacht, maar ik ga me laten verrassen. Daar is radiomaken in mijn ogen voor bedoeld,' zegt hij er zelf over.

 

Proost! Vanaf maandag is het Mattie, Fien en Igmar op Qmusic! @bijigmar @fienvermeulen91

Een bericht gedeeld door Mattie Valk (@mattievalk) op

Igmar Felicia (27) begon zijn carrière in 2013 bij SLAM!FM waar hij na een paar keer invallen al snel zijn eigen show kreeg. In 2013 en 2014 werd hij genomineerd voor een Marconi Award voor Aanstormend Talent en in 2014 verzilverde hij deze nominatie ook. Ook werd zijn programma in 2016 genomineerd voor een prestigieuze Gouden RadioRing.