×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijkscrisis Albert en Charlène

11.03.2015 -

Het gaat niet goed met het huwelijk van prins Albert en prinses Charlène van Monaco. Amper vier maanden na de geboorte van hun tweeling lijkt de prinses het paleis te hebben verlaten om een nieuw leven te beginnen in een eigen woning in Frankrijk...


Al sinds een week voor hun huwelijk in 2011 gingen er geruchten dat Charlène ongelukkig zou zijn in Monaco. Een dag voor haar huwelijk zou ze zelfs geprobeerd hebben te vluchten, maar toen werd ze naar verluidt door haar familie overgehaald om toch met Albert te trouwen. Sindsdien is Charlène zelden breeduit lachend gezien. Nu zijn er harde bewijzen opgedoken dat het huwelijk van de prins en de prinses in gevaar is.

Lees deze week in Weekend alles over de vlucht van prinses Charlène.