×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Tim Akkerman inderdaad op de klippen

8.06.2018 -

Tim Akkerman gaat inderdaad scheiden. Vrijdag bevestigde de zanger geruchten dat zijn huwelijk met Stephanie na bijna elf jaar op de klippen is gelopen.


'En dan komt alles steeds dichterbij. Een nieuw leven, nieuwe kansen en nieuwe dromen. Voor de goede orde, we gaan uit elkaar', schreef Tim donderdagavond op Facebook.

Tim en Stephanie trouwden in de zomer van 2007. Het stel heeft drie kinderen. Geruchten dat de voormalig zanger van DI-RECT gaat scheiden doen al langer de ronde. Eind maart zei Tim al tegen een krant dat hij 'helaas niet kan ontkennen dat er wat dingen spelen in de relationele sfeer'. Toen nog zei de zanger er 'omwille van onze kinderen en familie' niet verder op in te gaan.