×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Samantha en Michael in zwaar weer

15.03.2017 -

Het lijkt er sterk op dat aan het huwelijk van Samantha, beter bekend als Barbie, en Michael van der Plas een einde komt. Samantha heeft haar twijfels nu Michael gewoon naar Spanje is vertrokken voor een nieuw zomerseizoen in zijn feestcafé in Torremolinos.


"Ik heb Samantha vandaag gesproken en volgens haar is dit niet de insteek van hun huwelijk", bevestigt Samantha's manager Jake Hampel. "Ze is niet voornemens om achter hem aan te reizen. Ze vindt dat hun kinderen gewoon in Nederland moeten opgroeien." Daardoor moet Samantha hun twee kinderen alleen opvoeden, een hele klus zonder Michael. "Ze is nu afhankelijk van de steun van haar ouders", aldus Jake. Volgens hem zijn de komende dagen 'cruciaal'.

Jake heeft nog niet met Michael gesproken, maar hij is wel van plan om nog een bemiddelingspoging te doen. Donderdag is er een gesprek tussen Samantha en RTL. De zender, die al jaren de avonturen van de twee op televisie brengt, wil graag weten wat er aan de hand is.

Vorig jaar gingen er al geruchten over huwelijksproblemen. Die werden later door de twee ontkracht. "De relatie is sterker dan ik dacht", zei Samantha in oktober. Wel erkende ze dat haar huwelijk onder grote druk stond aan de Costa del Sol. "Er was zoveel stress, Michael was zoveel weg. Ik at niet meer. Ik had blaren in mijn mond van de stress."