×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk in Gooische Vrouwen 2

24.02.2014 -

Spoileralert voor fans van Gooische Vrouwen, want in de nieuwe film treedt één van de spelers in het huwelijk. Om welk personage het gaat, dat weten we dan weer niet. Deze scoop komt tot ons via een oplettende verslaggever van de regionale zender RTV Noord-Holland.


Die was in Uitgeest om daar een item over iets ander te maken toen hij onderweg bij een kerkje ineens grote vrachtwagens, lichtbakken en tientallen opgedofte mensen zag. Hij besloot een kijkje te nemen, iets dat de opnameleider en cast natuurlijk niet echt op prijs stelden.

Zoals gezegd, wie er gaat trouwen in Gooische Vrouwen II weten we niet. Wel zou het huwelijk in de film een sleutelscène zijn.