Huwelijk Charlie Sheen wellicht afgeblazen

Het huwelijk van Charlie Sheen en zijn aanstaande Brett Rossi staat op losse schroeven. Een bron heeft laten weten dat de twee veel ruzie maken over hun bruiloft.

Brett zou obsessief met de bruiloft bezig zijn. "Charlie had haar gevraagd om een vriend van hem aan te stellen als weddingplanner. Dat heeft ze gedaan omdat ze Charlie tevreden wilde stellen", aldus de insider. "Maar toen Rossi doorhad dat deze vriend haar nooit de over the top-bruiloft kan geven die ze graag wil, heeft ze hem ontslagen."

Rossi wil per se een beroemde weddingplanner die veel ervaring heeft met celebrity-bruiloften. "Brett is geobsedeerd door de media. Zo wil ze hun huwelijksfoto's graag verkopen aan een bekend blad." Volgens de ingewijde wil Rossi per se een hele grote bruiloft, maar dat lijkt lastig te regelen. "Ze is een nachtmerrie om mee om te gaan. Ze gedraagt zich als een diva en niemand vindt het leuk om met haar samen te werken."

Het zou voor Charlie de vierde keer zijn dat hij zijn jawoord geeft. RadarOnline meldt ook nog dat de vrienden van Charlie niet heel erg blij zijn met hun huwelijk. "Ze verafschuwen Brett, want ze staat niet toe dat Charlie tijd met hun doorbrengt."