×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Avril Lavigne staat op springen

29.09.2014 -

Avril Lavigne heeft haar dertigste verjaardag gevierd in afwezigheid van haar man Chad Kroeger. De zangeres nam met goede vrienden een privévliegtuig naar Las Vegas waar het gezelschap dinerend werd gespot in een casinoresort in Las Vegas. Daarna feestten ze tot in de kleine uurtjes door in een club. Haar man Chad Kroeger schitterde in het feestelijke weekend door afwezigheid.


De afwezigheid van de Nickelback-zanger voedt de geruchtenmachine dat het huwelijk van de twee op springen staat. Vorig jaar trouwden de twee muzikanten, maar inmiddels "vechten ze veel" en hebben ze "veel issues", volgens bronnen, zo meldt E! News.

. "Er is jaloezie van beide kanten. Zij flirt, hij flirt. Zij is sowieso erg onzeker", vertelt een ingewijde naar aanleiding van de recente geruchten. Op een feestje wilde Avril onlangs ook al niet herinnerd worden aan haar man. Ze werd toen gezien met haar vrienden zonder de jubileumring die ze in juli kreeg Chad.