×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Alfred van den Heuvel voorbij

Huwelijk Alfred van den Heuvel voorbij
16.07.2019 -

Alfred van den Heuvel is na een huwelijk van 26 jaar gescheiden van zijn vrouw Debby de Jong. 'We waren uit elkaar gegroeid en vorig jaar zijn we al tot de conclusie gekomen dat het beter was om te stoppen. Zoiets is natuurlijk altijd pijnlijk, maar we hebben nu allebei de rust gevonden,' aldus Alfred.


Het echtpaar verhuisde dertien jaar geleden met hun twee kinderen naar het noorden van Spanje, waar ze samen een bed & breakfast runden. Alfred van den Heuvel, bekend van de tv-serie Kinderen Geen Bezwaar, is nu terug naar Nederland verhuisd.

Alfred staat deze zomer op de Parade en vormt samen met Erik Brey en Haye van der Heijden het gelegenheidstrio De Sandra’s. In december speelt Alfred van den Heuvel de hoofdrol in de musical De Nacht Van Flipje.

Foto: Reni van Maren