Placeholder

Huub en Annemiek weer samen

Huub Stapel en zijn geliefde Annemiek de Vroeg zijn weer samen. Na een korte pauze, waarin de twee afstand van elkaar namen, hebben de acteur en zijn vriendin besloten om hun relatie nieuw leven in te blazen.

 

'Het klopt, we zijn sinds december weer samen,' bevestigt Annemiek aan Weekend. Huub en zijn vriendin werden de laatste weken weer regelmatig samen gezien in Amsterdam Zuid, wat de geruchten aanwakkerde dat het stel weer samen was. Ruud en Annemiek leerde elkaar in 2014 kennen achter de schermen bij het tv-programma MAX Monumentaal. Volgens de acteur was het geen liefde op het eerste gezicht, maar zijn de gevoelens voor elkaar langzaam ontstaan. Op het moment van hun eerste ontmoeting waren zowel Huub als Annemiek nog getrouwd. 'Toen we elkaar leerde kennen vond ik haar gewoon vakmatig goed, leuk en aardig maar verder niets. Uiteindelijk is de vonk later overgesprongen.'

Enkele maanden geleden werd duidelijk dat acteur en zijn geliefde niet langer samen waren. Huub en Annemiek wilde weinig kwijt over de breuk, maar de acteur vertelde wel aan Weekend enorme spijt te hebben van hoe het allemaal was gelopen. 'Ik zou dat nu anders doen,' vertelde hij toen. Ook sloot hij niet uit dat het ooit weer goed zou komen.