Humberto Tan trots op prijs

Humberto Tan heeft vandaag een TV-beeld voor beste presentator in ontvangst mogen nemen. De andere genomineerden voor de vakprijs waren Johnny de Mol, Linda de Mol, Martijn Krabbé en Matthijs van Nieuwkerk.

Humberto kreeg de prijs uit handen van Fons van Westerloo. De presentator van RTL Late Night zei in zijn dankwoord eigenlijk geen tijd te hebben voor de uitreiking, omdat hij moest repeteren voor de uitzending.

''Ik was oprecht vereerd met de nominatie. We zijn met z'n allen een project gestart waarvan we niet wisten waar het naartoe zou gaan, of het late night-programma bestaansrecht had", zei de trotse Tan.

Robert ten Brink heeft er 22 jaar op moeten wachten, maar hij won eindelijk een prijs voor zijn programma All You Need Is Love. De liefdesshow won het TV-beeld in de categorie Beste grote showprogramma. Andere genomineerde showprogramma's voor deze vakprijs waren Ik Hou Van Holland en The Voice Of Holland.

Expeditie Robinson won in de categorie reality, de prijs voor beste documentaire ging naar de NCRV-docu De Verdediging Van Robert M.