Humberto Tan

Humberto Tan reageert op zwangerschapsgerucht Eva Jinek

Er wordt gesuggereerd dat de terugkeer van Humberto Tan op de late avond van RTL 4 te maken heeft met een tweede zwangerschap van Eva Jinek. Humberto laat vandaag weten het zwangerschapsgerucht ‘idioot’ te vinden.

‘Dat zijn van die geruchten dat ik denk: waar gaat het over?’, aldus Humberto wanneer Wilfred Genee hem vraagt of Eva Jinek zwanger is. Bridget Maasland suggereerde bij RTL Boulevard dat dat de reden zou zijn dat Humberto de zomer van Eva overneemt. ‘Dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd. Ja idioot, ik zou niet weten waarom’, vervolgt Humberto. Wanneer Genee benadrukt dat het ongepast is om daar over te speculeren, stemt Tan daar volmondig mee in. ‘Wel nee man, daar gaat het toch helemaal niet over. Ik heb geen idee.’

Vrijdag kondigde RTL aan dat Humberto Tan na meer dan twee jaar afwezigheid terugkeert op de late avond. Hij presenteert zijn nieuwe programma Humberto straks wekelijks op zondag. In de sportzomer van volgend jaar is hij ook weer op werkdagen te zien.