Humberto onzeker over privéleven

Humberto Tan (48) heeft het razend druk. Hij presenteert niet alleen elke werkdag RTL Late Night, maar heeft ook een eigen kledinglijn, een sportprogramma bij BNR en hij is inzetbaar als dagvoorzitter. Het harde werken maakt hem wel eens onzeker over zijn privéleven.

In een openhartig interview met HP/De Tijd laat de presentator weten dat hij veel onzekerheden en zwakke plekken heeft. "Dat ik te hard werk. Te veel weg ben. Met zo’n WK ben ik vijf weken van huis. Ik heb een heel lieve vrouw die het allemaal opvangt. Maar dat wringt weleens, ja. Het geeft een knoop in mijn maag. Ik bel mijn kinderen vaak, whatsapp veel. Stel leuke uitstapjes in het vooruitzicht. Maar ik doe Eredivisie Live al niet meer, Boulevard. Alleen nog Late Night."

Alsof hij het nog niet druk genoeg heeft, brengt Tan binnenkort ook een eigen cd uit, zo vertelt hij. "Ik zing niet hè, maar heb nummers verzameld." Op de vraag waarom hij met zoveel dingen tegelijk bezig is, zegt Tan: "Ik bén zo. Het leven is maar kort. Ik vind het mooi om verschillende dingen te leren. Ik zie het als een kans. Maar het heeft natuurlijk wel gevolgen voor het gezin."