×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huis Wesley en Yolanthe in de verkoop

4.08.2017 -

De villa van Yolanthe en Wesley Sneijder in het Utrechtse Vleuten staat opnieuw te koop. Dit keer vragen de presentatrice en de voetballer een stuk minder voor de woning, meldt bekendeburen.nl. Het stel heeft in totaal drie huizen te koop staan: Amsterdam, Vleuten en het huisje van Yolanthe in Volendam.


Yolanthe en Wesley dachten vorig jaar een koper voor het huis te hebben gevonden. Maar de man kreeg de financiering niet rond, waardoor de hele deal niet doorging. Daarom verschijnt de villa nu opnieuw op de markt.

Het stel vraagt dit keer 1.350.000 euro voor het optrekje dat twaalf kamers telt. En dat is een forse verlaging. Wesley kocht in 2006 samen met zijn toenmalige vrouw Ramona voor een half miljoen een stuk grond in Vleuten. Hierop liet hij een villa bouwen met een hypotheek van 2 miljoen euro. In 2009 gingen de twee uit elkaar en een jaar daarna zette Sneijder de woning te koop voor iets minder dan 2 miljoen euro.

Een koper werd niet gevonden waarop Yolanthe en Wesley de vraagprijs in 2016 verlaagden naar 1.595.000 euro.