×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugh Jackman heeft beschadigde stemband

19.03.2015 -

Hugh Jackman heeft zijn geplande optredens in Turkije afgezegd vanwege een stembandprobleem. De Wolverine-acteur reisde eerder deze week naar Istanbul, waar hij dinsdag al een show gaf.


"Ik ben er kapot van dat ik mijn show niet met jullie kan delen vanavond", twitterde Hugh woensdagavond. Eerder die dag liet hij via Twitter weten zijn linkerstemband te hebben beschadigd en zijn overige drie shows op doktersadvies moet annuleren. "Ik kom terug", verzekerde hij zijn teleurgestelde fans.

De Australische acteur zou optreden met een variatie van zijn show op Broadway, An Evening With Hugh Jackman. Voorafgaand aan de eerste show dinsdag vertelde hij volgens New York Daily News een speciale band met Turkije te hebben, omdat zijn overgrootvader in Istanbul woonde. "Misschien dat ik daarom zo gek ben op de koffie."