×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugh Hefner in besloten kring begraven

1.10.2017 -

Hugh Hefner is zaterdag naar zijn laatste rustplaats gebracht. De woensdag op 91-jarige leeftijd overleden Playboy-oprichter is in besloten kring bijgezet in een cryptewand in Westwood Village Memorial Park in Los Angeles.


Slechts een handjevol vrienden en familie was aanwezig, weet TMZ. Hefners vier kinderen waren er, net als zijn vrouw Crystal Harris en enkele belangrijke medewerkers van Playboy.

De laatste rustplaats van Hefner bevindt zich naast het graf van Marilyn Monroe, die in 1953 het eerste nummer van Playboy sierde. 'The Hef' kocht de grafrechten in 1992 voor een prijs van 75.000 dollar. ''Een eeuwigheid naast Marilyn te mogen liggen is te mooi om te laten schieten'', zei de Playboy-oprichter er destijds over.

Andere beroemdheden die op de begraafplaats liggen begraven zijn onder anderen Natalie Wood, Farrah Fawcett en Truman Capote.