Horoscoop week 24 2011

De horoscoop voor de week van 20 tot en met 26 juni.

Kreeft

22 juni – 22 juli

Trefwoord: zorgzaamheid. Iemand die in de problemen zit meer steun/geld geven, af en toe misschien het idee hebben dat u onvoldoende privacy heeft en taken van huishoudelijke aard soms als vervelend ervaren – het is maar goed dat u in elk geval gelukkig over genoeg energie kunt beschikken! En er zullen zich ook momenten voordoen dat u de zaken goed onder controle kunt houden, of dat de omgeving gewoon minder eisen aan u stelt.

Leeuw

23 juli – 23 augustus

Trefwoorden: genezen, oppeppen. Is er een probleempje in de familiesfeer, dan kunt u dit nu beter even rustig laten betijen. Zorg liever ook in uw werk ervoor dat men zich niet al te afhankelijk opstelt en lastige klussen steeds maar naar u afschuift. De gezondheid: heeft u zin om te gaan hardlopen, te dansen, of eens iets geks te doen? Laat u vooral niet weerhouden. Positieve gedachten en blije gevoelens laten veel endorfine vrijkomen. 

Maagd

24 augustus – 22 september

Trefwoorden: succes, essentie en prestatie. U wilt anderen graag betrekken bij wat u doet. Op het creatieve gebied hapert het misschien in het begin van de week een beetje bij u, maar dat is dan wel het enige wat u als eventueel minpuntje kunt opvatten. De indruk die men nu van u zal krijgen, is namelijk een hele goede. De mensen kunnen op u rekenen, met uw tolerantievermogen is niets mis én er valt ook nog met u te lachen.

Weegschaal

23 september – 22 oktober

Waar u rekening mee kunt houden, is dat u aan het begin van de week vaker geneigd zult zijn om u ergens nogal makkelijk vanaf te maken. En dat moet u dan later bezuren als u niet oppast. Lukt het om het qua werk wat rustiger aan te doen en om in uw privéleven meer tijd en energie te steken, des te beter het dan voor u uitpakt. De mooiste dagen voor alles rondom geldzaken en de gezondheid liggen rond de 24ste.

Schorpioen

23 oktober – 21 november

Een vriendelijke week. De beste dagen voor de liefde lijken vrijdag en het weekend te worden. Wordt er nogal wat van uw organiseertalent verwacht, dan zijn maandag/dinsdag/woensdag hiervoor prima geschikt. Niet opgeven, een oplossing die binnen handbereik ligt en luisteren naar uw intuïtie staan centraal. Haal er wel vaklui bij als te ingewikkelde/dure apparatuur kapot raakt. Het zelf verhelpen van mankementen is dan geen aanrader.

Boogschutter

22 november – 21 december

Wat betreft relaties en vriendschappen: in een huiselijke omgeving verkeert u het liefst. Uw huis, tuin en omgeving staan tot de 24ste op de voorgrond. Over vrijwel alles waar u aan begint, zult u vooraf heel grondig hebben nagedacht. Zaken zoals sparen, beleggen, etcetera kunnen naarmate de week vordert van grotere invloed zijn. En meer relaxed, bewust en gezonder leven, is voor de gezondheidsvooruitzichten van toepassing.

Steenbok

22 december – 20 januari

Aanraders: 1. Eventueel samen met een partner de leefomgeving opruimen. 2. Uzelf de tijd gunnen om financieel de zaken goed op een rijtje te krijgen. 3. Bij voorkeur de dagen tot en met woensdag benutten voor zaken die met officiële instanties van doen hebben. Theater, films en boeken staan tegen het weekend meer op de voorgrond. Gezondheid: U zult gemotiveerder zijn om extra zorg aan lichaam en geest te besteden. Mooi zo!

Waterman

21 januari – 19 februari

Een knappe prestatie op werkgebied en kunnen meegaan met veranderingen staan centraal. Contact met een Maagd of Vis zal vermoedelijk erg prettig verlopen, met een Leeuw of Tweeling vlot het nu even waarschijnlijk stukken minder goed. Groen licht verder voor nog een beetje meer de kat uit de boom kijken als het de liefde betreft en uw licht opsteken bij een deskundige als het om een belangrijke financiële kwestie gaat.

Vissen

20 februari – 20 maart

Een Vis kan best een keertje wilde sprongen maken. Met name rond de 24ste is voorzichtig zijn en het vermijden van impulsief gedrag wel de aanrader. Er kan ook even sneller een gespannen sfeer ontstaan qua werk. Van mening verschillen, tussen collega’s zitten die elkaar duidelijk niet aardig vinden en mogelijk zelfs overheersing in plaats van samenwerking komen hierbij naar voren. Voor geldzaken en de liefde is de score een 7.

Ram

21 maart – 20 april

Tijd besteden aan hobby’s en ontspanning komt als eerste bij uw teken naar voren. Alles zoveel mogelijk in overleg doen, geen gehaast of stress en naarmate de week vordert liever wat meer op de achtergrond willen blijven; zó zou het er zo ongeveer voor u kunnen gaan uitzien. De eerste dagen zien er overigens prachtig uit als het bijvoorbeeld gaat om een verloren voorwerp terug te vinden, of het ontmoeten van een oude vriend(in). 

Stier

21 april – 21 mei

Mogelijk zijn uw verwachtingen nu iets te hoog gespannen qua werk. Nieuws kan langer op zich laten wachten, Stier. Financieel gezien kan het een lonende week gaan worden. Meer geld op uw bankrekening, of meer aan iets kunnen overhouden – zoiets dergelijks zal hiermee vast verband houden. Houden de voorbereidingen voor een reis u bezig? Deze week leent zich daar prima voor, u zult de juiste keuzes maken.

Tweelingen

22 mei – 21 juni

Trefwoorden: delen, vertrouwen. Het kan geen kwaad om uzelf wat zakelijker op te stellen als het om werkrelaties gaat. Verder spelen herinneringen aan vroegere tijden op privégebied waarschijnlijk een grotere rol. Contact met een interessante persoonlijkheid geeft u een goed gevoel. Groen licht verder voor lekker in de buitenlucht zijn, barbecueën, een terrasje pakken, iemand spontaan iets geven/iets voor anderen betekenen.