×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 7 t/m 13 februari

7.02.2018 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


WATERMAN
Liefde: Er wacht een heftige week waarin u duikt in het mysterie van uw gevoelsleven. Dat is vrij ongewoon voor u. U stopt met die innerlijke zoektocht als de bedoelingen van uw geliefde niet stroken met de uwe. Geld: U hebt financieel de wind in de rug, ondanks een spaak in het wiel. Blaas dat incident niet op, dan zal het effect vanzelf afnemen. Deze ervaring verrijkt uw leven als u de oorzaak achterhaalt. Gezondheid: Let op de voedingswaarde van alles wat u eet. Die is de laatste tijd sterk afgenomen, dus een extra portie rauwkost houdt uw vitamine-inname op peil.

RAM
Liefde: Het valt niet mee de dagelijkse routine weer op te pakken, maar dat is wel noodzakelijk. Uw sleutelplaneet Mars spoort u aan met zelfreflectie aandacht te besteden aan sommige details van uw leven. Geld: Laat frustratie u niet in de weg staan. Werk op een methodische manier aan ordening, waardoor u uw productiviteit kunt opvoeren. Gezondheid: Uw energiepeil is aanzienlijk verbeterd, maar de zonsverduistering op de 15e kan voor een spannend moment zorgen. Is niet erg.

STIER
Liefde: Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn en dat dwingt u een liefdesrelatie eens onder de loep te nemen. Kijk kritisch naar uw eigen aandeel. Geld: De komende tijd krijgt u de gelegenheid uzelf op diverse creatieve manieren te bewijzen. Dat wil niet zeggen dat u uw verantwoordelijkheden aan de kant kunt schuiven. Gezondheid: Maak iedere dag wat tijd vrij om aan uw artistieke activiteiten te besteden, zoals muziek maken of gedichten schrijven. Dat pept u op.

TWEELINGEN
Liefde: Wees voorzichtig met uitspraken en neem niet klakkeloos die van een ander over. Dat kan misverstanden in de relatie betekenen en dat is nergens voor nodig. Geld: U staat meestal open voor allerlei indrukken, waar ze ook vandaan komen. Vertrouw op juiste informatie. Overweeg wat u van plan bent, voordat u het uitvoert. Gezondheid:  De helft van de planeten staat in een stressvolle positie. Dat kan uw kwetsbaarheid vergroten. Ga warm gekleed naar buiten.

KREEFT
Liefde: Omring u met zo veel mogelijk vrienden. Bespreek wat u op uw hart hebt. Die uitlaatklep is beter dan het nog langer voor uzelf te houden. Het geeft u een tevreden gevoel. Geld: Zet uw geldzaken niet op de automatische piloot, maar breng waar nodig koerswijzigingen aan. Draai uzelf daarbij geen rad voor ogen. Gezondheid: Het winterweer kan uw humeur beïnvloeden. Doe vooral dingen waar u zich prettig bij voelt en vermijd contacten waar u geen zin in hebt.

LEEUW
Liefde: Leeuwen moeten beide benen weer op de grond zetten. Het is een goed voornemen om de focus te richten op uw zelfbeeld en zelfvertrouwen. Dat is zuurstof voor de liefde. Geld: U kunt terugvallen op gemakzucht, maar daar schiet u weinig mee op. Vermeng uw levendigheid met doelmatigheid en succes komt steeds dichterbij.  Gezondheid: Nonchalance kan lichamelijk ongemak veroorzaken, dus doe deze week geen onbezonnen dingen, maar denk eerst goed na.

MAAGD
Liefde: U klimt naar een liefdespiek die voorlopig nog wel zal aanhouden. Open uw ogen voor romantische kansen. Ze liggen voor het oprapen. Geld: Een ontmoeting kan tot pittige discussies of ruzies leiden als u niet uitkijkt. Gebruik liever uw daadkracht om met enthousiasme te werken aan wat u wilt bereiken. Gezondheid: U zit op een energieke wolk die u vleugels geeft. Met die adrenalinestoot loopt u wel het risico dat u bij anderen agressiever kunt overkomen.

WEEGSCHAAL
Liefde: Er broeit iets in u wat voor anderen onzichtbaar is. Dat kan voor problemen zorgen, omdat uw geliefde niet begrijpt waar uw boosheid vandaan komt. Niet wegduiken! Geld: Houd uw ego een beetje in bedwang, want uw geluk is niet afhankelijk van erkenning. Werk achter de schermen flink door en wees voorbereid op wat gaat komen. Gezondheid: Dit is een van uw betere perioden. Maak gebruik van die opleving door u te houden aan de goede voornemens van januari.

SCHORPIOEN
Liefde: U ontvangt steun van iemand die u dierbaar is. Daardoor kunt u zich concentreren op wat voor u belangrijk is, in plaats van te worden afgeleid door randverschijnselen. Geld: Blijf u richten op uw langetermijndoelen en houd koers in dezelfde richting, ook al lijkt het alsof u niet vooruitkomt. Dat gebeurt straks wel degelijk. Gezondheid: Breng meer tijd rustig thuis door. U hebt de komende tijd toch al meer ontspanning en een goede nachtrust nodig.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Vat tegenwind niet persoonlijk op, want de oorzaken spelen zich buiten uw invloed af. Het is een conflict waar u weinig aan kunt doen. Let op de details. Geld: U zit boordevol plannen en bent gemotiveerd om er iets moois van te maken. Maar u voelt ook wel aan dat het niet vanzelf gaat en dat u tegenslag zult moeten overwinnen. Gezondheid: Ingrijpende veranderingen in uw omgeving kunnen u verontrusten. Neem voldoende afstand om begrip te kunnen tonen.

STEENBOK
Liefde: Werk verwijten in de relatie weg met een glimlach en strijk de hand over uw hart. Dan bedaart de irritatie al snel. Geld: U gaat een interessante fase in, waarbij uw verantwoordelijkheidgevoel op uw werk uitstekende perspectieven biedt. U bent in staat veel voor elkaar te krijgen. Gezondheid: Laat u niet meeslepen door uw werklust om daarmee de luchtiger kant van het leven te verwaarlozen. Neem ook de tijd voor plezier. U krijgt het toch wel voor elkaar.

VISSEN
Liefde: Niet eigenwijs uw eigen gang gaan, ook al denkt u dat u niet samen door één deur kunt. Let niet op de verschillen, maar leg het accent op overeenkomsten. Dat helpt. Geld: Samenwerken in de richting van een doel dat beiden willen nastreven brengt succes. Dat kan zeker als u op geen enkele slak zout legt. Gezondheid: U bewijst uw lichaam een grote dienst als u dankbaar bent voor de diensten die het ú heeft bewezen. Verwen uw lijf maar als tegenprestatie.