Horoscoop 3 t/m 9 januari

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

STEENBOK
Liefde: U loopt rond met iets wat u dwars zit. De enige mogelijkheid om daar wat aan te doen is erover te praten, zolang u die persoon maar kunt vertrouwen. Geld: Mars bevindt zich in uw tiende huis. Dit betekent dat u actief aan de slag gaat. U legt de basis voor succes als u bereid bent uw schouders eronder te zetten. Gezondheid: U kunt nu flinke mentale en fysieke kracht opbouwen. Daarvoor is discipline nodig, maar daarover beschikt u gelukkig in ruime mate.

RAM
Liefde: U kunt ervoor zorgen dat uw geliefde weer als was in uw handen smelt voor uw charme. Denk niet dat u daar niets voor hoeft te doen, want dat is een misverstand. Geld: Als u met leuke plannen op de proppen komt, blijft het goed gaan. Dan moet u uw vooringenomenheid opzijzetten. Ook dat is een kunst die u beheerst. Gezondheid: Uw gewrichten verdienen de volle aandacht. Denk daarbij vooral aan uw knieën. Te veel belasten kan vervelende klachten veroorzaken.

STIER
Liefde: Op zoek naar avontuur? Trek eerst een vlotte outfit aan. Dat geeft zelfvertrouwen om de deur uit te gaan met het voornemen iets bijzonders te gaan doen. Geld: Onderneem iets wat u nooit eerder deed en waarvan u vindt dat het de hoogste tijd is. Kies voor een opwindende belevenis. Gezondheid: Het is verleidelijk om na een blik op de weegschaal uw voornemen om iets aan uw gewicht te doen ook uit te voeren, maar bestudeer eerst de effecten van een streng dieet.

TWEELINGEN
Liefde: U hebt het zo druk dat u iemand die uw aandacht nodig heeft vergeet. Als dat uw geliefde is, dan is het raadzaam hem of haar eens extra te verwennen. Geld: U komt terecht in een cyclus van succes in uw carrière, maar u zou meer onafhankelijkheid wensen. Neem geen drieste beslissingen, maar vraag eerst advies. Gezondheid: Let op voor aandoeningen van het spijsverteringsstelsel en pas op voor stress, want u hebt de neiging die te ontkennen.

KREEFT
Liefde: De sterren staan gunstig voor alles wat met liefde en seks te maken heeft. Laat uw reserves varen en drink die liefdesbeker tot de laatste druppel leeg. Geld: U wordt beloond voor waar u zo hard voor werkte. U ontvangt een onverwachte meevaller. Er doet zich een kans voor om te laten zien wat u waard bent. Gezondheid: Besteed aandacht aan wat u eet. Niet om overgewicht te voorkomen, maar uw maag kan opspelen na de culinaire overvloed van de vorige maand.

LEEUW
Liefde: U wilt pronken en dat kan als u gastvrij bent en wat mensen uitnodigt voor een dineetje. Dat kan romantische gevolgen hebben als u daarvoor open staat. Geld: Er schuilt een financieel addertje onder het gras. U wilt iets te uitbundig kopen en dan komt de bodem van de geldbuidel snel in zicht. Gezondheid: U kunt last krijgen van kleine kwaaltjes die gelukkig niet ernstig zijn. De bloedsomloop verdient extra aandacht, u kunt zich wat moe en lusteloos voelen.

MAAGD
Liefde: Neem een probleem in de relatie met een korreltje zout en leg dat vooral niet op de slak die uw weg kruist. Waarom moeilijk als het makkelijk kan? Geld: Iemand kraakt uw plannen af? U bent even boos, maar daarna beseft u dat het u niet kan schelen wat ze ervan vinden. U hebt ijzersterke argumenten om te overtuigen. Gezondheid: Het wordt een relaxte week als u zich niet laat meeslepen door de invloed van negatieve energie van anderen. Blijf dicht bij uzelf.

WEEGSCHAAL
Liefde: Als het in uw relatie niet van een leien dakje loopt, bent u wijs genoeg om geschillen bij te leggen. Straks wordt de band met geliefden sterker. Geld: U loopt over van de energie en bent niet te stuiten. U hebt het gevoel dat u de hele wereld aankunt, waardoor u te veel gaat doen. Dan komt u uzelf snel tegen. Gezondheid: Geniet met mate van de goede dingen van het leven. Het zijn de simpele genoegens die het belangrijkst zijn voor uw mentale evenwicht.

SCHORPIOEN
Liefde: Bedwing uw jaloezie. Dit heeft alleen maar negatieve gevolgen. Zorg dat gebrek aan communicatie niet tot wrevel tussen u en uw partner leidt. Geld: Als u ervoor open staat, kan het geluk u toelachen. Ook in het casino, maar daar is zelfbeheersing vereist. Laat u niet meeslepen door hebzucht. Gezondheid: Rust geeft u een heldere kijk op iets wat u dwars zit. Bedenk wat u eraan wilt doen, maar stel dat uit tot de volgende week. Nu even geen gezeur.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Het verlies van een goede vriend hoeft niet dramatisch te zijn. U blijft het leven van de vrolijke kant zien. Praat met iemand die ouder en wijzer is. Geld: Het is beter te sparen dan een impulsaankoop te doen, waar u plezier van zult hebben, maar ook voor op de blaren moet zitten. Gezondheid: Als u wat aan uw conditie denkt te gaan doen, vindt u daar in het komende jaar eindelijk de wilskracht voor. Vergeet niet ook uw voeding aan te passen.

WATERMAN
Liefde: U komt snel achter wat er aan de hand is als u duidelijke vragen stelt. Daarbij moet u uw menslievendheid opzijzetten, of uw weerzin om iemand te kwetsen. Geld: Iemand speelt een spelletje met u. Wees op uw hoede voor een kennis met een geheime agenda die zogenaamd het beste met u voor heeft. Gezondheid: U bent omgeven door positieve energie. Uw zelfvertrouwen groeit. U komt daardoor in rustige fase en kunt tevreden terugkijken op wat u bereikt hebt.

VISSEN
Liefde: De zon schijnt in uw hart waardoor u uw reserves opzijzet en u zich inlaat met een figuur die u in de gaten moet houden. Achterdocht voorkomt teleurstelling. Geld: Los een oude schuld af en grijp kansen om uw financiën veilig te stellen. U kunt de basis leggen voor een onbezorgde toekomst. Gezondheid: Pas in de wintermaanden op voor klachten aan rug en gewrichten. Het is vooral het gezondheidsprobleem van iemand in uw naaste omgeving dat u zorgen baart.